Κατηγορίες
Αρχική » ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ - BOILER » ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΔΙΟ ΤΙΤΑΝΙΟΥ » ACES H ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΔΙΟ ΤΙΤΑΝΙΟΥ (3.000-5.000 L )
ACES H ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΔΙΟ ΤΙΤΑΝΙΟΥ (3.000-5.000 L )
ACES H ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΔΙΟ ΤΙΤΑΝΙΟΥ (3.000-5.000 L )
ACES H ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΔΙΟ ΤΙΤΑΝΙΟΥ (3.000-5.000 L )
MEΔΥΟ ΑΚΙΔΕΣ 550/250-800 mm
Kωδικός CACE005
Διαθεσιμότητα Παράδοση 1-3 ημέρες
Tιμές με Φ.Π.Α.204,00€
Περιγραφή
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΔΙΟΥ

Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού ανοδίου είναι πολλά σε σχέση με την εναλλακτική μέθοδο του θυσιαζόμενου ανοδίου:

 · Μόνιμη και διαρκής προστασία: Το ηλεκτρονικό ανόδιο δεν φθείρεται και δεν απαιτεί κανενός είδους συντήρηση, αντικατάσταση ή επισκευή. Το τιτάνιο είναι ευγενές μέταλλο απρόσβλητο από τη διάβρωση. Γι΄αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από την ποιότητα του νερού χωρίς να υποστεί διάβρωση, σε αντίθεση με το μαγνήσιο.

 · Μπορεί να προσφέρει προστασία με κάθε ποιότητα νερού. Το ηλεκτρονικό ανόδιο μπορεί να μεταβάλει την ένταση του ρεύματος που παρέχει, ανάλογα με τις μετρήσεις του δυναμικού, ώστε να προσαρμόσει τη λειτουργία του για να παρέχει προστασία του μπόιλερ σε κάθε είδους νερού

. · Χαμηλό κόστος αγοράς και εγκατάστασης. Το κόστος του ηλεκτρονικού ανοδίου ισούται περίπου με το κόστος (υλικών και εργατικών) 3-5 αντικαταστάσεων των ανοδίων μαγνησίου. Τα ανόδια μαγνησίου απαιτούν ετήσια αλλαγή. Συνεπώς το κόστος του ηλεκτρονικού ανοδίου αποσβένεται σε 3-5 χρόνια λειτουργίας, ενώ η διάρκεια ζωής του είναι υπό φυσιολογικές συνθήκες αρκετές δεκαετίες. Η εγκατάστασή του είναι τόσο εύκολη όσο σχεδόν και ενός ανοδίου μαγνησίου και μπορεί να γίνει ακόμα και σε δοχεία που βρίσκονται σε λειτουργία

. · Ελάχιστο κόστος λειτουργίας. Το ηλεκτρονικό ανόδιο λειτουργεί με ρεύμα μικρής τάσης και έντασης και έχει πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος (10-20 kWh ανά έτος).

· Υψηλός βαθμός λειτουργικής ευελιξίας. Η ηλεκτρονική συσκευή, μέσω των μετρήσεων, αντιλαμβάνεται τις αλλαγές στην κατάσταση της εσωτερικής επίστρωσης του δοχείου και στην ποιότητα του νερού και μεταβάλλει αυτόματα το ρεύμα που παρέχει, ώστε να παρέχει πάντα βέλτιστη προστασία.

· Μέγιστη προστασία. Με το ρεύμα μεταβαλλόμενης έντασης διασφαλίζεται ότι το δοχείο προστατεύεται πάντα ακριβώς όπως πρέπει. Υποπροστασία του δοχείου θα είχε ως αποτέλεσμα τη διάβρωση του δοχείου. Υπερπροστασία του δοχείου (πολύ μεγαλύτερη διαφορά δυναμικού από την απαιτούμενη) μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία υδρογόνου στο νερό και σε φθορά της επίστρωσης του δοχείου

. · Υγιεινή λειτουργία. Το ανόδιο τιτανίου είναι αδιάβρωτο και δεν δημιουργεί υπολείμματα σε αντίθεση με τα ανόδια μαγνησίου τα οποία διαβρώνονται και αφήνουν υπολείμματα στον πυθμένα του δοχείου, τα οποία μαζί με τα άλατα που υπάρχουν στο νερού αποτελούν ευνοϊκό υπόστρωμα για την ανάπτυξη βακτηρίων (λεγιονέλα) και μικροοργανισμών.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΔΙΟΥ

Το ηλεκτρονικό σύστημα αντιδιαβρωτικής προστασίας ACES αποτελείται από μια ηλεκτρονική συσκευή, την ACES Η ή την ACES G2 και από μια ή δύο ακίδες-ανόδια τιτανίου, ανάλογα με το μέγεθος του δοχείου που θέλουμε να προστατεύσουμε. H συσκευή ACES G2 είναι κατάλληλη για δοχεία με χωρητικότητα έως και 1.000 lit. και μπορεί να υποστηρίξει μια ακίδα τιτανίου. H συσκευή ACES Η είναι κατάλληλη για δοχεία με χωρητικότητα από 1.000 lit. έως και 5.000 lit. και μπορεί να υποστηρίξει 1 ή 2 ακίδες τιτανίου.