Κατηγορίες
Αρχική » Εταιρία

Η  AVYN CLIMA  είναι ένα εξειδικευμένο  κατάστημα  που δραστηριοποιείται στην προμήθεια  εγκατάσταση και συντήρηση  συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης  Ηλιακών και φυσικού Αερίου.

·       Η φυσική της έδρα βρίσκεται στο ισόγειο κατάστημα επί της οδού ΚΡΕΟΝΤΟΣ 81 ΑΘΗΝΑ όπου στεγάζεται και η έκθεση της Εταιρείας.

·       Το προσωπικό της αποτελείται από έμπειρους Μηχανολόγους-Μηχανικούs με πολυετή πείρα,από  Έλληνες πτυχιούχους ψυκτικούς και απο Έλληνες αδειούχους εγκαταστάτες κλιματισμού-θέρμανσης-ηλιακών και φυσικού Αερίου.

·       Τα προϊόντα που εκπροσωπούμε είναι όλα Ελληνικής Αντιπροσωπείας και καλύπτονται από την αντίστοιχη εγγύηση και επάρκεια ανταλλακτικών του εκάστοτε εισαγωγέα.AVYN CLIMA με σεβασμό στην προστασία του εκάστοτε καταναλωτή και κατανοώντας τις ανάγκες του ,στοχεύουμε στην εγγυμένη ποιότητα των προιόντων μας και στην άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

      Στόχος μας είναι πριν και μετά την  πώληση το εξιδικευμένο προσωπικό της εταιρείας  μας να είναι σε θέση να καλύψει οποιασδήποτε απαίτηση για κλιματισμό-θέρμανση-ζεστό νερό χρήσης,καθώς και οποιαδήποτε αποκατάσταση βλάβης που τυχόν θα προκύψει στο άμεσο μέλλον με ταχύτητα, εξυπηρέτηση, συνέπεια και  προπάντων λογικές τιμές.